Fri frakt över hela världen Leverans 1-3 dagar
 

 

Sales Ambassador till Panos Emporio 

 

Vi söker nu en driven och stark säljambassadör som kommer få i uppdrag att maximera försäljningen av både bad och kosmetik. Du kommer arbeta mot att nå de försäljningsmål som satts upp för dig och året. Det är viktigt att du som söker denna tjänst har förmåga och är duktig på försäljning inom både B2B och B2C. I tjänsten ingår även att coacha och utbilda personal i butik.  

Du kommer vara ansvarig för att kosmetiksortimentet som består av parfymer, bodylotions, deosprayer och torroljor på Arlanda flygplats och i butiker där våra produkter säljs idag.  

Du kommer också vara ansvarig för att hitta nya säljkanaler för både bad och kosmetik samt bearbeta befintliga återförsäljare. Du kommer också att promota och presentera badkollektion på plats i butiker direkt mot slutkund.  

Vi tror att du som söker tjänsten arbetar som säljare idag och uppvisar goda resultat. Du är bra på att skapa långvariga relationer, ge utmärkt kundservice och har goda kunskaper inom försäljning av bad, parfym och/eller hudvård.  

För att trivas i denna roll så tror vi att du brinner för sälj, siffror och nå högt satta mål. Du gillar utmaningar, är positiv, driven, envis och har en energi som smittar av sig.  I denna tjänst är arbetstiden flexibel och arbete kommer ofta förekomma på obekväma tider och helger.  

Du kommer att vara placerad i Stockholm och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde för tjänsten är omgående men hänsyn tas till eventuell uppsägningstid.  

Sista ansökningsdag är 31 december 2016 men vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Maila din ansökan till career@panos.com.